Equipo Mizar
Mejor explorador web recomendado para poder visualizar este blogspot sin errores de pagina.
http://www.mozilla.com/en-US/ MOZILLA FIREFOX 3

domingo, 14 de octubre de 2012

DECLARACIÓ i ADVERTIMENT, sobre la cercada i desitjada “Independència” de Catalunya.

Audio-comunicació, amb la lectura del text que a continuació compartim:
Ir a descargar
Per llegir millor el text de baix, teniu uns botons a la part de baix per a ampliar el document.
DECLARACIÓ I ADVERTIMENT, SOBRE LA INDEPENDENCIA DE CATALUNYAMás abajo, el texto en castellano.

DECLARACION y ADVERTENCIA,  sobre la buscada y deseada "Independencia" de Cataluña.

5 comentarios:

  1. Pere, no ho he acabat de llegir però ja veig per on vas. Jo penso igual, "mateixos gossos amb distints collars". El que ens cal és un canvi cap a una democràcia de veritat i que caigui tot l'edifici polític actual. La independència de Catalunya com la plantegen i qui la planteja, no suposarà cap canvi per al poble.

    ResponderEliminar
  2. Estic completament d´acord. Reflexió molt llucida Pere, més del mateix manipulant les emocions de les persones... amb interessos ben foscos i la mateixa elit de sempre a la cúspide piramidal!!!

    ResponderEliminar
  3. Libertad de conciencia, libertad política y libertad civil. Tus reflexiones son las más coherentes que he leido sobre el tema.
    un fuerte abrazo
    Marco

    ResponderEliminar
  4. Es imposible no estar de acuerdo contigo, la independecia de cataluña es un fraude lleno de intereses que solo interesa a la capa superior y que por supuesto tendrán que pagar el pueblo llano, para ello utilizan el sentimiento nacionalista catalan, para llevarlo a cabo...viendose como ha movido tan multitud de personas,por desgracia te produce un sentimiento desperanzador porque te das cuenta que el pueblo sigue siendo iluso e ignorante a dia de hoy.

    Las fronteras y territorios solo sirven para diferenciarnos más y crear mas conflictos entre nosotros para asi descuidarnos de los verdaderos males que son los que mueven todos estos hilos, ya que la evolución natural de las cosas seria sentirse todos ciudadanos del mundo, con una misma meta que seria el bienestar de todos sus habitantes...

    Un saludo compañero y sigue asi porque como escuché una vez en una historia de fantasia: EL PENSAMIENTO HA DE SER LIBRE

    ResponderEliminar
  5. M'agraden mol les teves idees i crec que si l'humanitat vol tenir futur ss'ha d'anar per aquest camí.L'assemblearisme i el sistema cooperatiu en son l'única alternativa.
    Jo sòc patidari de la no dependència de Catalunya de l'estat espanyol però la transformació de la societat és una opció personal i si vols aconsseguir l'objectiu, segons la meva opinió, ho has de fer des de dins del sistema mal anomenat democràtic. Jo encara confio en ERC perqué que jo sàpiga encara ésl'unic partit polític realment assembleari.
    Hem de perseverar i escampar el nou sistema ja que és cert, com dius, que la crisi és sistèmica i per tant gaudim d'una bona oportunitat per cambiar. Ara bé, això serà mol més fàcil enganyant al sistema actual i intentant transformar des de dins aquest sistema totalment corrupte. No serà gens fàcil però, compartint totalment gran part de les teves idees jo seguré lluitan per aquest govern del poble assambleari des de dins i en un pais petit anomenat Catalunya des d'on serà mol més fàcil alliberar-nos de l'Europa corrupte i centralista

    ResponderEliminar

Enlace a blog principal Click en imagen




Click en imagen para enlace a blog adicional.

Lo notáis...................!!!!!!

¿Que pasara cuando no tengamos tiempo de salir de casa ya que, habrán pasado horas sin haber puesto un pie en la calle?.

El Cambio Está Sucediendo Ahora **Es importante escuchar esto**

Archivo de Audio AQUI
.........

.....*.....

http://voz-y-pensamiento.blogspot.com/